better belly

Better Belly © is een bestaande methode voor een slankere taille. Het is tailleband met infraroodstraling die je draagt tijdens een training. Je draagt de tailleband bijvoorbeeld tijdens een training op de crosstrainer of fiets. Door de diepe werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal het lichaam harder moeten werken om de warmte kwijt te raken. Hierdoor is het mogelijk veel meer resultaat rondom je buikomvang te bereiken dan met trainen alleen. Het is zelfs mogelijk dat je na 4 weken tot wel 2 kledingmaten mindert.

better belly aanvragen

Door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen, laat je mij weten dat je 12 sessies van de Better Belly © wil volgen. Na aanmelding maken we een afspraak voor de eerste sessie. Afrekenen daarover krijg je een tikkie/betaalverzoek via je app/mail.


Het Better Belly © pakket bestaat uit 12 sessies in één maand (3x per week). Dit is noodzakelijk voor een goed resultaat. Eerst wordt je omwikkeld met folie (i.v.m. hygiëne), daarna krijg je de tailleband om en ga je 30 tot 45 minuten bewegen op de fiets of hometrainer. Het resultaat houden we bij, maar hangt van jezelf af. Jouw voeding en training hebben namelijk invloed op het resultaat.