over Adelle

Sinds 2015 heb ik een sportschool voor vrouwen in Drachten. Na de coronaperikelen ben ik opnieuw gestart, zelfstandig en onder een nieuwe naam: 'sport voor vrouwen'.

 

In Drachten ontbrak er een plek voor vrouwen, een fijne gelegenheid waar je als vrouw kan sporten. Ik merkte dat er veel vrouwen zijn die moeite hebben om zich op hun gemak te voelen in een reguliere sportschool. Het zijn veelal plekken met afgetrainde lichamen, krachthonken en keiharde muziek. Toen ik in 2015 de kans kreeg om een eigen sportschool te starten, heb ik die gelijk gepakt. Want, wij vrouwen willen allemaal gezond zijn, gezond ouder worden en ons fit voelen! Door regelmatig te bewegen zet je een grote stap richting jouw gezonde, fitte leven.

 

Dit is waar ik mijn voldoening uit haal. Uit het feit dat ik vrouwen hiermee kan helpen. Daarom bied ik circuit-trainingen, groepslessen, betterbelly en voedingsadviezen aan. Daarnaast is het bewezen dat samen trainen niet alleen fijn is, het werkt ook nog eens motiverend! Je wordt onderdeel van een groep waarbij jij je op je gemak kunt voelen en waar je welkom bent. Persoonlijke aandacht en advies is mogelijk omdat sport voor vrouwen een kleinschalige sportschool is.

 

Een sportieve groet, Adelle